Absinthe

Absinthe | Svet si zaslúži srandu

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
absinthe
Dva typy mužov
 
VelkyNevykonny
VelkyNevykonny | 31.1.2023 08:04

Tie korelácie sú čoraz viac do očí bijúce. V mojom okolí to riešia výhradne nezaočkovaní.


Franta Váňa
Franta Váňa | 31.1.2023 08:40

Ozvala sa trafená nezaočkovaná, od strachu z mobilizácie pokakaná, ovca.


Daniel
Daniel | 31.1.2023 11:17

Ja by som to nenazval "vzdanim sa". Skor panicky utek v davovej psychoze pri prvom vystrele z vyfuku...


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 13:12

No co trapkovia, skúste typnut mňa, mam najradšej také silacke reči čo tu vediete a skutek utek, sak treba ísť na front pomachrovat, Ukrajinci tiež nemajú bezodnu studňu vojakov, tak šup šup, sak prezidentka povolila


Daniel
Daniel | 31.1.2023 13:16

| 31.1.2023 13:12 -> To nie su silacke reci. Nikto tu nevyskakuje od radosti, ze je vojna za humnami. To len tebe podobni najprv vykrikuju, aki su narodne orientovani, hrdi na svoju krajinu, ktoru nedaju ziadnym amikom, migrantom, kapitalistom a ked, obrazne povedane, streli prvy vyfuk, tak sa s posratymi gatami utekaju vypisat zo zoznamu.


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 13:33

Daniel, si ma normálne prekukol. Len by som chcel vydiet teba ty hrdina. Si predstav, ze ja sa na rozdiel od vás chcem dištancovať od každého vojenského konfliktu, a si predstav že strach tam hra určitú úlohu, ale na prvom mieste je pragmaticke uvazovanie, ísť bojovať, za koho? prečo? Sa im môžem vysrať, hodím ufo aj s rodinou, nie celý svet je pomateny ako vy tu v EÚ.


Hovado
Hovado | 31.1.2023 13:56

Ked russi napadli Ukrajinu a začali strielať na všetko čo sa hybalo a bombardovať všetko čo dokazali zamerať, Ukrajinci nemali kedy pragmaticky porozmyšlať za koho a prečo bojovať. Hadam to nikdy nezažijeme


Daniel
Daniel | 31.1.2023 14:23

| 31.1.2023 13:33 -> Ešte raz. Nikto sa tu nehrá na hrdinu, len mi je smiešne, ked najväčší "hejslováci", obrancovia slavianstva, potomkovia hrdých keltov, hneď utekajú na úrad s papierom, ako malé detí pred bubákom.


Lucy in boots
Lucy in boots | 31.1.2023 15:44

Milý Anonym, zatiaľ žiaden vojenský konflikt s Ruskom nehrozí a už vôbec nie taký do ktorého by bolo treba posielať civilistov. Ak sa niečo také udeje, prvé budú zasahovať vojenské jednotky profesionálov z NATO. A teoreticky toto by proti Rusákom malo stačiť. Čína, India, či Afganistan by sa momentálne do vojny nehrnuli. Ak by Rusko zaútočilo na hociakú krajinu NATO, pravdepodobne by nemalo proti najväčšej a najsilnejšej armáde sveta šancu. Bol by to koniec Ruska. Bojím sa hlavne toho čo by mohli kremeľskí fašišti v poslednom kŕči sebeobrany, vytiahnúť zo šuplíka po Sovietskom Zväze. To by bolo fakt zlé. Ale naspäť k tebe. Tvoja predstava, že ťa v krajine NATO raz z ničoho nič vytiahnu z postele a posadia na vlak na frontu je blbá jak tago. Odzrkadluje to to, že veríš hocijakej hovadine o ktorej informujú alternatívne sračkomety.


Lucy in boots
Lucy in boots | 31.1.2023 15:48

Ináč asi by mala byť v zoznamkách kolonka očkovanie áno/nie.


Franta Váňa
Franta Váňa | 31.1.2023 15:53

Anonym a ty si kde?
Skrývaš sa na záchode v centrále Smeru alebo na salaši medzi Bláhovými baranmi?


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 16:01

Lucy, ak si si nevšimol tak som skonštatoval, že by som nešiel na front pre nič, a prečo o tom hovorím, to len z dôvodu lebo sa tu podaktory smejú na ľuďoch, ktorý sa s tým nestotoznuju. Moje predstavy nechaj na mňa, a choď si pichnúť 5tu dávku, ta ti možno už pomôže


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 16:05

Vaňa, aspoň je vidieť aký si úbohý primitiv, si predstav ze sa ti môžem na Fica, a blahu vysrať, ale ak ta láka predstava Blahoveho barana, tak prosím, nech je pánovi po chuti


Daniel
Daniel | 31.1.2023 17:48

| 31.1.2023 16:01 -> Ahaaaaa, takze predsa len korelacia ockovanie - odstupenie od sluzby plati aj na teba.


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 20:37

Daniel musím ťa sklamat, ani tentokrát ti to nevislo


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 20:44

Neviem prečo máte potrebu spájať veci nesúvisiace, a stále si myslíte že máte pravdu


Lucy in boots
Lucy in boots | 31.1.2023 20:48

Môj zlatý anonym, už po druhýkrát už zopakujem, šanca že ty ako netrénovaný amatér pôjdeš na front je veľmi malá. Pokiaľ teda nebude situácia veľmi vážna a každá ruka bude dobrá. No a v tom prípade, v prípade ohrozenia tvojej krajiny, tvojej spoločnosti, tvojej rodiny a priateľov, ty odmietneš bojovať (nemusí to byť prvá línia a nemusí to byť front, môže to byť napr. spravodajstvo, zdravotná starostlivosť, logistika atď.), lebo predsa nebudeš riskovať za nič, budeš nie človek, ale hnusný prašivý potkan.


Lucy in boots
Lucy in boots | 31.1.2023 20:55

Hej môj zlatý anonym, podľa tvojich blbých kecov o piatej dávke ktorá by ma neviem prečo mala upokojiť, (ktorú žiadna inštitúcia zatiaľ nevyžaduje) si nezaočkovaný posera. Nechal si nech sa zaočkujú ostatní, ale o svoj životík sa strašne bojíš.


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 21:25

Lucy aj teba musím sklamať, mam pov.voj.sluzbu, tretí stupeň VŠ vzdel. takže by mohlo hroziť, že by som ti mohol aj velit. Absolvoval som len 2 dávky, keď ešte nikto netušil co to, potom som sa im na to vysral, keď bolo jasné co to, a nie kvôli žiadnej inštitúcií čo to vyžaduje, zas taky uboziak niesom. A si predstav že ak by vážne nedajbože k dacomu došlo ta beriem rodinu a ufo, mňa nezaujíma hra mocných Putina a Bidena a ich vazalov, aj keď podľa tvojej logiky aj migranti z Ukrajiny sú hnusne prasive potkany, lebo utekajú pred vojnou a jedine co chcú je život.


Daniel
Daniel | 31.1.2023 21:53

| 31.1.2023 21:25 -> Utekajú ženy a deti. A typy, ako si ty. Takí sa nájdu všade. Prospechársky príživníci, vhodní len do pohody. Prvý diskomfort a rýchlo preč. A vždy máš super pocit, ako si vydrbal so systémom. Aby si nebol prekvapený, keby v stave ohrozenia štát nevydal dekréty o neplatnosti vydaných výnimiek a pekne všetci pred odvodové komisie. A všetkých dôstojníkov do 55 a vojakov a poddôstojníkov do 45 pekne odviesť. BTW, Lucy asi veliť nebudeš, jedine, že by narukovali aj ženy. Si sklamaný? Správaš sa ako klasický panovačný egoista. Najradšej by si každému rozkazoval, ale v prípade ohrozenia zmizneš, ako smrad po prde.


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 22:15

Daniel, prosím ta, sak skus akceptovať moje rozhodnutie, a nenadavaj mi, neboj zostane ti tu ešte kopec dezolatov ako ja


Lucy in boots
Lucy in boots | 31.1.2023 22:47

Milý Anonym, nie je to hra Bidena, NATO, EÚ je to spôsob ako si Latrínové impérium chce kompenzovať svoje mentálne mrzáctvo. Uskutočňovaním imperialistickej politiky aj tým najkrvavejším spôsobom. Od tej doby čo Putin s Medveďevom sfalšovali v 2011-tom voľby, zrazu za problémy verchušky a všeobecnú nespokojnosť s ňou môžu západní imperialisti a ich agenti. Západní agenti sú mimochodom podľa zákona z roku 2012 všetky organizácie ktoré prijímajú nejaké financie z EÚ a USA. Je jedno čomu sa venujú. Majú sa hlásiť ako západní agenti. Od tej doby začal Putin vyhlasovať, že najhoršia tragédia aká sa stala Rusku bol rozpad sovietskeho zväzu. Odvtedy tvrdí Kremeľ, že mystické telo Ruska treba obnoviť. Už obnovujú, nech to obyvateľov Ukrajiny stojí čokoľvek. Litovcom, Lotyšom a Estoncom z tých kecov tuhne krv v žilách. EU, NATO, kurvy západné sa tlačia na nevinnú matičku Rus. Gorbačovovi dali vraj sľub že tam liezť nebudu.
No, tak sa vráťme do minulosti.
Rusko bolo prvým štátom, ktorý vystúpil zo Sovietskeho zväzu na popud Putinovho patróna Jelcina.
Rusko podpísalo Budapeštianske memorandum, kde uznáva Ukrajinu ako samostatný suverénny štát s vymedzenými hranicami.
Rusko viedlo do rokov 2011 až 2012 proeurópsku politiku a priateľskú politiku voči NATO. Putin slovne v roku 2004 podporil Ukrajinu pri uchadzaní o vstup do EÚ. Takýto vývoj bol vraj v prospech Ruského hospodárstva. O rozširovaní Európskej Unie hovoril ako o priblížení sa zóny blahobytu a stability hraniciam Ruska. Východoeurópske štáty boli prijmuté do EÚ a NATO bez pripomienok z Ruskej strany.
Potom ale prišli nešťastné voľby 2011, ktoré Putin bohužiaľ musel sfalšovať aby vyhral. A nastal brutálny obrat. S cieľom uchopiť moc pre seba a svojich ľudí, začal Putin budovať autokraciu podľa teórie (ne)kresťanského fašistu, obdivovateľa Musolliniho, Ivana Iľjina. Z Putina sa stal Putler, z demokracie otroctvo štátu, z krajín kde demokracia fungovala sa stali úhlavní nepriatelia, z občanov otroci. Média odvtedy chrlia len svätú vôľu z božej vôle cára. A hlavne žiadne zmluvy sa nemusia dodržovať. Svätý štát nie je predsa viazaný žiadným cárom papiera.
Za dverami máme štvrtú ríšu. A ty ešte meleš niečo o hrátkach Bidena s Putinom??? A čo má pre Boha živého príčetný slobodný svet spraviť iného ako sa tomuto postaviť?


Anonymný Dezolat
Anonymný Dezolat | 31.1.2023 23:47

Lucy, zbytočne mi tu vypisujes co je Putin zač, mne je jedno ci USA alebo Rusko, obe veľmoci si upevnuju moc po svojom, a veľakrát vojensky. Ja sa na rozdiel od teba ale nehrám na držiteľa pravdy, a že kto so mnou nesúhlasí je dezolat


Lucy in boots
Lucy in boots | 1.2.2023 00:47

Och, jasné pán dezolat. Ono aj o tom Dolfim z Rakúska sa dalo povedať že vyzeral minimálne dosť podozrivo. Ako uzurpovat si najskôr susedné krajiny a potom celú Európu. Potom poslať milióny hore komínom. Vyzerá ako dosť nehodnoverny chlapík. Priam nebezpečný grazel. Ale nepasujme sa za držiteľov pravdy. Čo mi vieme čím Európa, Rusko, Zidia a iní Dolfiho a jeho krajinu tak nakrkli. Poviem ti takú novinu. Keďže je naša krajinka súčasťou prehniteho Západu ktorý Putler začal len tak z ničoho nič považovať za hrozbu, bude potrebné aby sa ten západ zomkol a nedovolil Putlerovi expanziu do západného Lebensraumu. Všade vidíš zóny vplyvu USA či Ruska. Dobré ty hovädo. Keby si bol Ukrajincom ktorému bolo roku 2020 jasné, že sa do NATO dostane krajina možno roku 2050, a do EU v podobnom dátume, roku 2022 by si nekonstatoval že ide iba o rozdelenie zóny vplyvu a záleží na dohode medzi USA ktoré ešte neracili dôjsť a Ruskom. Toto rozdelenie zón vplyvu vyzerá totiž tak že sa Rusi snažia zožrať tvoju krajinu vďaka tomu že nie je v žiadnom obrannom pakte, na základe vlastnej predstavy že tvoja krajina je organickou súčasťou Ruska. Keď sa im to nepodarilo, použili a ešte použijú všetko. Odstrihnú ťa od vody, plynu, elektriky, zámerne budú útočiť na civilné objekty, plné ľudí-civilov, s postupom fronty zbombarduju celé tvoje mesto aj tvojím bytom za ktorý roky platíš hypotéku. Nechajú ťa živoriť v ruinách, okradnú ťa o všetko čo máš, lebo korist je odmenou dobrého vojaka, znásilnia, mučia, či zabijú,členov tvojej rodiny či teba. Ak budeš mať šťastie emigrujes do ruského sveta dochramany na tele aj na duši, s holým zadkom, aby si mohol spievať chválospevy na rusky svet a cára. Táto je úplne jednostranné rozširovanie Latrinoveho Impéria. O čom preboha má USA rokovať s Ruskom? Na čom sa majú dohodnúť? Už Ukrajina sa nemá o čom s Rusakmi dohodnúť, keďže Rusko chce zožrať celú Ukrajinu, premeniť Ukrajincov na Rusov-lojálnych otrokov cára. Rusko Ukrajinu nepozyva na mierové rokovania ale kapituláciu a podrobenie.


Daniel
Daniel | 1.2.2023 06:16

Lucy in boots | 1.2.2023 00:47 -> Fuh. Dobre hovoris, suvisle. Este doplnim, ze svet sa MUSI postavit na zastavenie Ruskej agresie, pretoze Cina sedi v prvom rade na tomto predstaveni a caka, ako to dopadne. Ak sa Rusom ustupi, vypusti svoju armadu na Taiwan. A na dalsie sporne uzemia, ktore bude chciet natvrdo pripojit k Velkej Cine.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader